Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

E-TWINNING-OCTOBER 2019-ΠΡΩΪΝΟ ΤΜΗΜΑ 1 ΚΑΙ ΠΡΩΪΝΟ ΤΜΗΜΑ 2

                                                        
Το eTwinning είναι η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης.
Το eTwinning προσφέρει μία ασφαλή πλατφόρμα για το προσωπικό (εκπαιδευτικούς, διευθυντές, βιβλιοθηκάριους κπλ) που εργάζεται σε σχολεία των συμμετεχουσών Ευρωπαϊκών χωρών, προκειμένου να επιικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να αναπτύξουν σχέδια, να μοιραστούν και εν ολίγοις να νιώσουν ότι αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής μαθησιακής κοινότητας στην Ευρώπη.
 Στο project που συμμετέχουμε
( τα δύο πρωϊνά τμήματα του νηπιαγωγείου μας, γιατί τα δύο ολοήμερα τμήματα δεν πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή) θα παρουσιάζουμε κάθε μήνα από ένα παιχνίδι, που θα το φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά.
Σαν πρώτο παιχνίδι σκεφτήκαμε να είναι κάτι σχετικό με το γεωργό (θέμα ενασχόλησης μας την προηγούμενη εβδομάδα). Ο τίτλος του είναι: αριθμοί με  γεωργούς και καρότα.
Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η πρώτη μας προσπάθεια ανταλλαγής ιδεών και επικοινωνίας με άλλα σχολεία της Ελλάδας και της Ευρώπης!!!

Στο πρώτο βίντεο παρουσιάζεται η προετοιμασία του παιχνιδιού μας
 

Στο δεύτερο βίντεο παρουσιάζεται η ολοκλήρωση  και η εκτέλεση του παιχνιδιού από τα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΞ...ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ-ΤΜΗΜΑ 2

     Ένα πολύ μεγάλο μέρος της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το αφιερώσαμε στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μιλήσαμε για τα έθιμα του τόπου...