Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ!!!

Φτάσαμε στο τέλος του e-twinning προγράμματός μας. Μέχρι τώρα με τη βοήθειά σας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς 11 αποστολές-δραστηριότητες!!!
Ήρθε η σειρά και της 12ης και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ μας αποστολής για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ!!!

Αυτή τη φορά θα θέλαμε να μας φωτογραφίσετε τις ομορφιές του τόπου κατοικίας σας, του Αιγάλεω. Για παράδειγμα μπορείτε να φωτογραφίσετε
τη γειτονιά σας, τις πλατείες, τις εκκλησίες, το Δημαρχείο, το μετρό, το όρος Αιγάλεω...ή ό,τι άλλο εσείς θέλετε, ώστε να τα συγκεντρώσουμε και στη συνέχεια μαζί με τις φωτογραφίες και των άλλων σχολείων να φτιάξουμε έναν ταξιδιωτικό οδηγό, που να παρουσιάζει τις ομορφιές της Πατρίδας μας. Μην μας στείλετε φωτογραφίες και εικόνες από το διαδίκτυο, χρειαζόμαστε φωτογραφίες που να τις έχετε βγάλει εσείς παρέα με τα παιδιά σας. Μπορείτε να μας στείλετε  από 1 μέχρι 5 το πολύ φωτογραφίες.
   Δείτε το παρακάτω βιντεάκι για να δείτε  τον Άκη Σπιτάκη, που σας αναθέτει την τελευταία και ταυτόχρονα αποχαιρετιστήρια αποστολή!
                        ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   👈



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΞ...ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ-ΤΜΗΜΑ 2

     Ένα πολύ μεγάλο μέρος της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το αφιερώσαμε στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μιλήσαμε για τα έθιμα του τόπου...