Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ!!!

Το Πάσχα πλησιάζει και οι πασχαλινές προκλήσεις του προγράμματός μας ξεκινούν. Κάθε δύο μέρες ( μπορεί και καθημερινά, όρεξη να ΄χετε μόνο) θα αναρτάται και μια καινούρια πρόταση-πρόκληση.
Εσείς μπορείτε να κάνετε όποιες και όσες θέλετε από αυτές, όλες ή και καμία. Η επιλογή είναι δική σας και οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές.
Στην  πρώτη πασχαλινή μας δραστηριότητα πρωταγωνιστής είναι ο Λάκης ο λαγός που προσκαλεί τα παιδιά να παίξουν πασχαλινά αινίγματα και να φτιάξουν στο τέλος...ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!!!  Όποιο παιδάκι, λοιπόν, φτιάξει παρέα με τη μαμά του ή τον μπαμπά του ή τη γιαγιά του πασχαλινά κουλουράκια, ας μας στείλει μια φωτογραφία του...με τα κουλουράκια του, προτού τα φάει!!!
Θα φτιάχναμε πασχαλινά κουλουράκια και μεις στο σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσουμε να τα φτιάξουμε παρέα...επομένως οι φωτογραφίες που θα μας στείλετε ας "γεμίσουν" με κουλουράκια τουλάχιστον το μπλογκ του σχολείου μας! Μπορείτε φυσικά και να μας στείλετε και ζωγραφιές με τα κουλουράκια σας. Πάντως μην ξεχάσετε να γράψετε και το όνομά σας στη φωτογραφία, που θα μας στείλετε!!!
Για να δείτε το παιχνίδι των αινιγμάτων καλύτερα, ανοίξτε το σε πλήρη οθόνη, για να μπορείτε να γυρνάτε καλύτερα τις σελίδες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΞ...ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ-ΤΜΗΜΑ 2

     Ένα πολύ μεγάλο μέρος της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το αφιερώσαμε στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μιλήσαμε για τα έθιμα του τόπου...